Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Харнес - моден аксесоар

Харнес (harness)  e eкстравагантен и оригинален аксесоар за смели и уверени дами. Особено приложим в модната индустрия и фотография за ефектен и нестандартен външен вид. При него всички елементи са здраво закрепени, като в същото време са функционални, особено ако има подвижни такива. Произвеждат се от еластични материи или кожа, приятни за тялото и лесни за поддръжка, което позволява използването му през всички сезони.

Сам по себе си изглежда много женствено и необичайно, показва стил и увереност. Може да се носи под или над рокли, блузи от шифон, дантела и памук; с класически ризи, дънки, поли, както и да се съчетава с бельо. Изглежда особено впечатляващо с кожени ботуши. Harness е аксесоар, който може да носите в различни варианти. Така че, ако искате да притежавате  такъв , но се притеснявате, че няма с какво да го носите – комбинацията от класическа  бяла тениска и дънки ще ви спаси.

Нашият съвет : Опитайте някои смели комбинации и  не се страхувайте да поискате мнението на роднини или приятели. Дори хората, които не са запознати с модата, биха могли  да разсеят съмненията, а вие ще се чувствате по-уверени.

Изполвани кадри на Преслава с харнес от KORSET BG, стилист - Стоян Апостолов. heart

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
«1»